Vin och glass – den perfekta kombinationen

Nalkas det kalas? I så fall gör sig glass utmärkt till kalaset, men det gör även vin. Åtminstone till vuxenkalas. Att dessutom kombinera de två gör sig extra bra till festliga tillfällen. Hos https://vinoteket.se/ finns ett stort utbud av viner att välja mellan och som gör sig utmärkt både till vardag och fest.

Fixa den perfekta festen med vin och glass

På barnkalas är det nästan ett måste att det ska finnas glass. Glass är alla barns favorit och är lika lämpligt en varm sommardag som en gråmulen höstdag. Oavsett om man köper eller gör sin egen glass, kommer barnkalaset att bli fulländat när glassen serveras.

Lika självklart som det är att det bör finnas glass på barnkalas, lika självklart är det att det ska finnas vin på vuxenkalas. Vin gör sig utmärkt till olika maträtter och beroende på vilken maträtt som ska serveras gör sig olika vinsorter olika bra. Hos https://vinoteket.se/ finns massor av vinsorter att välja mellan och tack vare att man kan beställa vinerna på nätet behöver man inte slösa tid på att åka till Systembolaget. Med fri frakt hem till dörren kan man i lugn och ro klicka hem de olika vinsorterna man behöver för att göra vuxenfesten fulländad.

Glass med vinsmak – en oslagbar kombo

Gillar du att göra egen glass? Då har du säkert testat att göra en hel del olika sorters smaker som förmodligen har fungerat mer eller mindre bra. En smak som inte har testats i så stor utsträckning är vinsmak. Men det går utmärkt att göra glass med vinsmak och det är den perfekta efterrätten att bjuda nära och kära på eller vid festliga tillfällen. Romrussin är en populär glassort och år 2020 skapade SIA årets tomteglass med smak av glögg. Det är med andra ord ingen tvekan om att alkoholhaltiga drycker gör sig utmärkta som glassmaker. Gå in på https://vinoteket.se/ och leta fram ett bra vin som du tror skulle vara gott att göra glass på. Sedan är det bara att vänta på att få vinet hemlevererat så att du kan sätta igång att göra glass. Var dock försiktig med att inte ha i för mycket vin i glassen då det lätt kan förstöra konsistensen. Men det går så klart att göra det enkelt för sig. Vill du göra glass på det absolut enklaste sättet är det bara att köpa isglassformar. Häll vinet i formarna, stoppa in dem i frysen och sedan har du färdiga vinisglassar.

shesha