Gör dejten extra lyckad med glass

Om du känner dig redo för kärlek och planerar att börja dejta finns det en hel del tips och tricks som kan göra både upplevelsen och resultatet mer lyckade. Enkla saker som att vara snyggt klädd och ge ett välvårdat intryck är viktiga för den första dejten, men också var den äger rum och vilka aktiviteter den innehåller. En restaurang med levande ljus och fint vin är förvisso romantiskt men sätter också ribban väldigt högt och kan sätta större press på dejten än nödvändigt!

Därför bör du satsa på glass! Få saker är så universellt omtyckta som en riktigt god glass och det finns många roliga sätt att göra den till din “wingman” när du ger dig ut i dejtingdjungeln. Här kan du läsa om några tips på hur du kan lyckas med ditt dejtande med glassen i högsta hugg.

Dejta i en avkopplad miljö

Det första du bör göra när du vill börja dejta är att hitta bra dejtingsidor som passar dig och dina förväntningar. Vill du träffa en karriärist över 30 eller är du intresserad av att låta ett personlighetstest matcha din profil med andras? I Sverige är det idag oerhört vanligt med online-dejting i alla åldrar och därför är det viktigt att du vet vad du söker.

När du så hittar en person som du skulle vilja dejta kan det vara bra att göra den första dejten på en trevlig, offentlig plats. Det är här glassen kommer in! Föreslå en söndagspromenad och se till att träffpunkten blir en glasskiosk. Genom att börja med att köpa glass försvinner den initiala nervositeten snabbt och ni har genast något att tala om. Det underlättar också att ni inte behöver sitta mitt emot varandra utan istället har något att göra och ibland utväxla blickar och ibland äta glassen. Enkelt och avkopplande. Att vara ute i friska luften lyfter humöret och gör dejten till ett trevligt minne.

Om du vill visa dina kulinariska färdigheter kan det också vara kul att bjuda på hemmagjord glass inför dejten. Passa på att göra glassen extra spännande med ingredienser som mint, bär och kanske lite likör och servera den med ett rån eller en chokladbit som sticker ut. Roligt och gott och alltid uppskattat!

shesha