Fixa festen med glass

Glass är underbart! Det finns väl knappast en människa som inte gillar glass? Att äta en svalkande glass i sommarvärmen eller en sofistikerad glasstårta på festen är lika tillfredställande som njutningsfullt. Oavsett ålder eller tillfälle passar det alltid med denna ljuvliga skapelse!

Det som är så tacksamt med just glass är att det finns enorma variationer vad gäller smak, konsistens och utseende. Du kan lassa upp ett färggrannt berg inför barnkalaset eller servera ett sofistikerat konstverk till nobelfesten – det blir alltid bra! Om du planerar att ha en fest är det bara att skicka ut festliga inbjudningar med Invajt och köpa en massa glass så har du garanterat en succé att se fram emot.

Fixa glasskalas

Varför begränsa dig till att bjuda till fest vid utsatta tillfällen som födelsedagar eller jul? En fantastisk anledning att ha kalas är att fira glassens existens! Bjud in vänner och bekanta på ett roligt test av årets nya glassar eller ha en retrofest med glassnostalgi.

Du kan organisera en underhållande och fantasifull tillställning med glassen som hedersgäst. Bjud på vackra upplägg, glasstårtor eller kreativa tallrikar med sallader och maträtter som i själva verket är gjorda på glass. Servera drinkar med glassen som basingrediens; allt från klassiska milkshakes till snofsiga isglasscocktails! Överraska gästerna med en så kallad freakshake, ett veritabelt berg av glass och godsaker staplade på varandra!

Glass för alla

Om du vill fixa en glassfest är det alltid bra att inkludera flera gluten- och laktosfria alternativ, liksom veganska glassar så att alla får möjlighet att njuta. Festen kommer att bli lyckad för alla men du får räkna med att många kommer att hoppas på att det blir en årlig företeelse!

shesha